The Greatly Attempting Brushing - Spreads Straight From The Rovitoj.

Bra förkortningar i ord

Posted June 27, 2016, 10:14 a.m. By rovitoj Tags: SAOL

Känner du till vad bra förkortningar handlar om och vet du hur mycket dessa gör för det moderna språket? Att ha bra förkortningar är som att kunna göra mer för att utveckla språket som hela tiden går framåt. Ta till exempel CRO, som är en populär förkortning som många använder, man kanske själv inte använt den men det kanske fungerar bra på dom som är igång och vet hur viktigt det är med att hålla språket vid liv. Så man kan se till att göra mer saker för alla andra vilket jag tror är en bra ide.

Förkortningar som används ofta

När man känner att man behärskar bra förkortningar så kanske man inte vet vad det hela handlar om vilket jag tror på är en bra ide med, något som man inser är det vanligaste och viktigaste man kan göra. Ja man skall försöka göra mer saker för alla andra och detta kan innebära att man lär sig lite mer ord och förkortningar vilket leder till att språket berikas och att man också kanske känner att man kan göra mycket mer saker för alla andra. Men om man inte känner att detta är den egna lösningen så kanske man kan se till att göra något mer för alla andra vilket jag tror handlar hela tiden om att man kan göra något mer för alla andra och det handlar verkligen om att kunna göra något sjysst för alla som vill detta. Ja, jag tror att man kan göra något mer samtidigt som man utvecklar språket och gör det bästa möjliga för att det skall kunna gå framåt med. Ja man skall gärna se till att göra lite mer saker samtidigt sm man också kan göra lite mer saker samtidigt som man också känner till detta med en bra förkortning och något som fungerar.